Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Központi irodánk nyitvatartása bővült....
2016.1.26 15:54:18


Budapest, Bem rakpart 50. sz. alatti központi irodánk nyivatartását megváltoztattuk - kibővítettük -  azért, hogy ügyfeleink igényeit még szélesebb körben tudjuk kielégíteni. Sok olyan ügyfelünk van, aki reggel 9 órára jár dolgozni, és eddig a 8 órás nyitást figyelembe véve, egy esetleges cégalapítás esetén nem tudott volna beérni a munkahelyére. Így kénytelen volt egy egész napos szabadságot kivenni, sokszor kellemetlenségeket szült. Ez a jövőben megváltozik, hisz hétköznap már reggel 7 órától nyitva tart központi irodánk. Kollégáink 7 óra előtt már tudnak foglalkozni az egyes ügyekkel, hogy felkészülten 7 órakor készen várják a bejelentkezett ügyfeleket. A napi zárás este 19 órakor van, így 12 órás az effektív ügyfélfogadási idő. Az utolsó kiadott időpont este 18 óra, olyan ügyekben, ahol nincs iratelőkészítés az ügyfelek nyugotan betérhetnek hozzánk egészen 3/4-ed 7-ig. Pénteki nyitvatartásunk kicsit eltér ettől, hisz ugyan itt is reggel 7-kor kezdünk. A kibővített nyitvatartás vonatkozik a különböző cégügyletekre így cégalapításokra, legyen az kft, bt, zrt, cégmódosításokra, székhelyszolgáltatás szerződéskötésre, konzultációkra stb. Bízunk benne, h elnyeri ügyfeleink tetszését az új nyivatartási rend, a jövőben is folyamatosan a topcegalapitas.hu csapata azon dolgozik, h a legteljesebben tudjuk kiszolgálni Önöket. 

 


  Könyvelés, vállalkozásszervezés a fő profilunk és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (kft alapítás, bt alapítás cégmódosítás, cágadásvétel, végelszámolás, cégmegszüntetés) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is már az eljárásokhoz. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése