Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
2017. március 15-e az új határidő a kft tőkeemelésre...
2016.3.1 13:43:07


Az Országgyűlés elfogadta a Ptké azon jogszabályi rendelkezésének módosítását, amely kötelezően előírta, hogy a korlátolt felelősségű társaságoknak, kft-knek, a törzstőkéjüket, jegyzett tőkéjüket meg kell emelniük minimum 3 milió forintra 2016. március 15-ig. A határidő módosult a törvényi módosítás értelmében 2017. március 15-re. Így a kft tulajdonosoknak további egy évük van arra, hogy megemeljék a törzstőkéjüket 3 millió forintra. Más érdemi változást a törvény nem tartalma.

A törvényjavaslat eredeti irata, és szövege (kötelező tőkeemelés).
 Könyvelés, vállalkozásszervezés a fő profilunk és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (kft alapítás, bt alapítás cégmódosítás, cágadásvétel, végelszámolás, cégmegszüntetés) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is már az eljárásokhoz. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése